Need more, need help now? we offer pay-as-you-go support, no contract, tenth of an hour billing, expert help, fast service, no call queue

Discounts on Sage products & subscriptions. Discounted subscriptions for customer using pay-as-you-go support or who are self-supporting.

Want web hosting, email, your own domain name, a shop, sage integration we can do it, from £12 a year!

Compnent Code Duplicating

Report design issues and solutions.
Post Reply
christina
User
User
Posts: 6
Joined: 16 Feb 2018, 22:08
Sage Version: v2018 24 UK/Europe/Africa

Compnent Code Duplicating

Post by christina » 06 Apr 2018, 19:48

Hi

I have a report I have pretty much got in all working apart from one product keeps pulling as a duplicate and I'm not sure why it is part of a BOM all other BOM on different products pull through without them being duplicates.

I have 2 sections

Header and Details

The Header Filter is: STOCK.HAS_NO_COMPONENT = 0
Details Section has no filter.

(Tried using the BOM filter but it won't pull through all of the orders)

The code im using for each section is the below this is the same on both the header and details section

Quantity
STOCK.HAS_NO_COMPONENT = 1
? SOP_ITEM.QTY_ORDER
: STOCK_COMP.COMPONENT_QTY * SOP_ITEM.QTY_ORDER
Weight:
STOCK.HAS_NO_COMPONENT = 1
? STOCK.UNIT_WEIGHT
: COMPONENT.UNIT_WEIGHT

Stock Code:
STOCK.HAS_NO_COMPONENT = 1
? STOCK.STOCK_CODE
: STOCK_COMP.COMPONENT_CODE

Description:
STOCK.HAS_NO_COMPONENT = 1
? SOP_ITEM.DESCRIPTION
: COMPONENT.DESCRIPTION

Just wondering if Im using the wrong filter or if my code needs some more detail.

User avatar
brucedenney
Site Admin
Site Admin
Posts: 4029
Joined: 28 Feb 2006, 09:56
Sage Version: v2017 23 UK/Europe/Africa

Re: Compnent Code Duplicating

Post by brucedenney » 06 Apr 2018, 20:07

Can you attach the report to a post?
For just about anything Sage :- switch to subscription, pay-as-you-go support, sagecover, upgrades, application integration, reports, layouts, analysis or any other help making life with sage easier/less time consuming Contact me. Image

christina
User
User
Posts: 6
Joined: 16 Feb 2018, 22:08
Sage Version: v2018 24 UK/Europe/Africa

Re: Compnent Code Duplicating

Post by christina » 07 Apr 2018, 15:53

Hi Bruce

I figured out the issue I had to add an extra filter onto the details section.

Thank you for all your help

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests