Problem adding new departments

Sage 50 general help forum - Free help and support for all general issues
irenasobolewska
Intermediate
Posts: 11
Joined: 23 Dec 2009, 15:07
Sage Version: v12 UK/Europe/Africa

Problem adding new departments

Postby irenasobolewska » 09 May 2011, 12:21

I am on SAGE 50 Accounts Professional 2008 v14

I have set up some departments but now they are not all showing and when I add one it changes the previous ones name and contents etc to the new one I have just added. As an example I had a department ref 201. When I add a dept ref 204 it changes the dept ref of 201 (and all its YTD values) to 204 and adds another dept 204 with exactly the same contents. When I change one of the 204 references back to 201 it changes both the 204s back to 201. I can't create a 202 or 203 ref because it says it already exists (I did set them up) but they have dissapeared and I can't find them. I am obviously doing something wrong - how can I fix this.

Also, when I run a transactional P&L report usign the reference numbers I have given the departments they show as empty. SAGE does however seem to have its own numbering for the departments I have set up. For instance it seems to think that my reference 101 is department 32 (it's about the 32nd dept I have set up). I can find out by trial and error what the SAGE dept number is for my department references but I wonder why this is happening?

User avatar
brucedenney
Site Admin
Posts: 3316
Joined: 28 Feb 2006, 09:56
Sage Version: v2015 21 UK/Europe/Africa
Contact:

Re: Problem adding new departments

Postby brucedenney » 10 May 2011, 14:55

You can not actually add new departments in V2008 as all 1000 departments 000-999 are already created.

You edit them and change them to have non blank names.

I suspect you are editing the same one all the time.
For just about anything Sage :- switch to renting, pay-as-you-go sage support, sagecover, upgrades, application integration, reports, layouts, analysis or any other help making life with sage easier/less time consuming Contact me.

Image


Return to “Sage 50 General Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest